Online

Individuell aromaterapisession

Välkommen till en personlig aromaterapisession där du får berätta om dina behov och vi tillsammans skräddarsyr en holistisk aromaterapilösning för dig.
Under sessionen fokuserar vi på att utforska dina unika utmaningar, vare sig det handlar om småbarnsproblem, huvudvärk, förkylning, PMS, klimakteriet, stress, värk, sömnsvårigheter eller något annat.

🌱 Holistisk Aromaterapi:

Holistisk aromaterapi innebär att vi tittar på hela människan och tar in flera aspekter, såsom kropp, sinne/känslor och tankar. Med detta synsätt strävar vi efter att förstå och stödja individen på en djupare nivå, där dofterna fyller en stödjande funktion för processen du befinner dig i, samtidigt som vi väver in ditt välbefinnande på både ett känslomässigt, fysiskt och mentalt plan. Holistisk aromaterapi är en personlig resa där naturens dofter blir en del av en större strävan mot helhet, hälsa och harmoni. 🌿💚✨

💡Hur fungerar det?

  1. Samtal och lyssnande: Vi inleder med ett samtal för att förstå dina behov och hälsomål.
  2. Aromaterapeutisk hälsoplan: Utifrån vårt samtal tar vi fram förslag på aromablandningar och du får själv säga vilken typ av produkter som passar dig. Om du tycker om att blanda och skapa egna produkter, ger jag dig råd om recept och ingredienser. Vill du hellre ha färdiga produkter blandar jag och skickar färdiga produkter till dig. Tillägg för produkter: 300-500kr + porto
  3. Vägledning: Du får råd om användning och implementering av de skapade produkterna i din vardag.

💻 Onlinesession

Du deltar bekvämt från ditt eget hem via en virtuell plattform. Det är en trygg och bekväm möjlighet att ta hand om ditt välbefinnande, oavsett var du befinner dig.

Ordinarie pris:  900kr. Med 25% rabatt: 675kr
Längd: 60 min

Tillsammans utforskar vi möjligheterna till välbefinnande genom dofter och holistisk aromaterapi. Jag ser fram emot att stödja dig på din resa mot helhet, balans och harmoni.

Eftersom det är första året jag erbjuder sessioner offentligt firar vi det genom att ge dig 25% rabatt på din första session!

Vänligen fyll i dina uppgifter

*” anger obligatoriska fält

Namn:*